Microsoft Office 2010

3293 0
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2010

Виражайте свої думки та створюйте візуальне оформлення
Завдяки вдосконаленим функціям для змінення малюнків і медіавмісту тепер простіше додавати елементи креативності до роботи та робити свої ідеї цікавішими. Незалежно від того, чи ви демонструєте презентацію своїм колегам або однокласникам, чи створюєте брошуру компанії або особисте запрошення, система Office 2010 дає вам змогу стати графічним дизайнером власних творінь.
• Редагуйте малюнки прямо в потрібних програмах Office 2010. Спробуйте низку привабливих художніх ефектів і новий інструмент видалення тла для обробки зображень.
• Додайте стиль до вашого тексту за допомогою нових шрифтів OpenType® у програмах Word 2010 і Publisher 2010. Використовуйте лігатури, набори стилів та інші функції оформлення, доступні в багатьох шрифтах OpenType.
• Легко редагуйте вбудовані відеозаписи безпосередньо у програмі PowerPoint 2010 без будь-якого додаткового програмного забезпечення. Підрізайте, використовуйте вицвітання та інші ефекти або навіть додавайте закладки до відео, щоб ініціювати анімацію.
Підвищте продуктивність за допомогою простих у використанні інструментів
Завдяки вдосконаленням у системі Office 2010 користування нею стало інтуїтивно зрозумілим; завдяки цьому ви можете зосереджуватися на завданні та досягати кращих результатів.
• У Office 2010 спрощено пошук і використання функцій. Замість традиційного меню "Файл" з’явилося нове подання Microsoft Office Backstage™ , у якому надається централізований і легкий доступ до операцій збереження, надання спільного доступу, друку та публікації. Завдяки вдосконаленій стрічці ви можете швидко отримувати доступ до більшої кількості команд, а також можете настроювати стрічку відповідно до власного стилю роботи.
• Використовуйте нову функцію "Вставлення з динамічним попереднім переглядом", яка доступна в багатьох програмах системи Office 2010, для перегляду параметрів вставлення перед вставленням.
• Зберігайте, упорядковуйте та відстежуйте інформацію в одному розташуванні, щоб мати доступ до всіх своїх ідей у програмі OneNote 2010. Покращені переходи, інструменти пошуку, нові версії сторінок і вікі-посилання дають змогу швидко знаходити та відстежувати ресурси. Під час роботи у програмах Word 2010, PowerPoint 2010 або у браузері Internet Explorer можна робити нотатки та автоматично зв’язувати їх із вихідним вмістом.
• Швидше знаходьте потрібні відомості завдяки вдосконаленій області переходів у програмі Word 2010. Швидко переглядайте заголовки або використовуйте вбудовані інструменти пошуку, щоб миттєво знаходити документ із виділеними результатами.

Усвідомлюйте суть інформації та приймайте доцільніші рішення
Від фінансових показників підприємства до домашніх бюджетів: система Office 2010 полегшує керування та аналіз даних і дає змогу зрозуміло їх представити.
• Перетворіть складне на зрозуміле за допомогою нових інструментів візуалізації у програмі Excel 2010. Додавайте візуальне зведення аналізу разом зі значеннями з невеличкими діаграмами, які називаються міні-діаграмами. Використовуйте вибірку, щоб динамічно фільтрувати дані у зведеній таблиці або зведеній діаграмі та відображати тільки відповідні відомості.
• Проектуйте власну базу даних у програмі Access 2010 швидше, ніж раніше, навіть якщо ви не фахівець із роботи з базами даних. Нові функції, наприклад "Частини застосунку", дають змогу швидко додавати попередньо створені компоненти до бази даних. Проектуйте форми навігації у програмі Access 2010 для часто використовуваних форм і звітів за допомогою функції перетягування.
Зітріть географічні кордони та межі спілкування
У системі Office 2010 пропонуються інноваційні та гнучкі способи спільної роботи. Нові технології та вдосконалені функції дають змогу вільно надавати спільний доступ до файлів і підтримувати спілкування.
• Завдяки новим можливостям співавторства в системі Office 2010 ви можете змінювати файли одночасно з користувачами, які працюють у різних місцях. Функції співавторства доступні у програмах Word 2010, PowerPoint 2010, OneNote 2010, веб-застосунках Excel Web App і OneNote Web App. 2
• Нова функція широкомовного показу слайдів у програмі PowerPoint 2010 дає змогу миттєво транслювати презентацію через Інтернет.Віддалена аудиторія може переглядати презентацію, яка відтворюється з високою точністю, навіть якщо на їхніх комп’ютерах не інстальовано програму PowerPoint.
• Зменшуйте інформаційне перевантаження та ефективніше керуйте електронною поштою у програмі Outlook 2010. Вдосконалене подання ''Розмова'' та нові інструменти керування розмовами дають змогу видаляти надлишкові повідомлення та пропускати обговорення електронної пошти. Функція "Пропустити" використовується для переміщення поточних і всіх майбутніх повідомлень до папки "Видалені". За допомогою нової функції "Швидкі дії" ви можете зручно виконувати багатокрокові завдання (наприклад, надсилання відповіді та видалення).
• Завдяки клієнту Office Communicator, вбудованому в кілька програм Office 2010, ви можете визначати доступність ваших колег, зокрема у разі співавторства над документом у програмі Word або під час перегляду повідомлень електронної пошти у програмі Outlook. Розпочинайте розмови безпосередньо із програми (включно з обміном миттєвими повідомленнями та навіть здійсненням голосових викликів).
Отримуйте потрібну інформацію коли, де та як забажаєте
Завдяки системі Office 2010 ви можете продуктивно працювати в дорозі, оскільки вона дає змогу отримувати доступ до документів і нотаток Office із будь-якого місця за допомогою браузера, комп’ютера або смартфону.
• Веб-застосунки системи Office – це онлайнові супутні застосунки програм системи Microsoft Office 2010. Розміщуйте свої файли на сайті SharePoint або в папці Windows Live SkyDrive, а потім відкривайте та редагуйте їх фактично на будь-якому комп’ютері, підключеному до Інтернету.
• Пакет Microsoft Office Mobile 2010 дає змогу користуватися тими самими потужними інструментами, які ви використовуєте в системі Microsoft Office 2010, на телефоні під керуванням операційної системи Windows. Ознайомтеся з різноманітними можливостями інтерфейсу, який спеціально розроблено для екрана мобільного пристрою, і легко виконуйте потрібні завдання в дорозі.
• Програма SharePoint Workspace 2010, раніше відома як Microsoft Office Groove, розширює межі роботи із вмістом програми SharePoint 2010. Легко оновлюйте документи та списки в автономному режимі. Під час наступного підключення до Інтернету змінені версії буде автоматично синхронізовано із сервером.
Незалежно від того, чи ви працюєте у власних проектах, бізнес-проектах, співпрацюєте із друзями або в командах, – система Office 2010 допоможе виконати потрібну роботу швидше, зручніше та досягти кращих результатів.

Afina Адміністратори

Автор: Afina



Коментарів поки немає, додайте свій!

Ваш аватар
Ви увійшли як Гість   

Питання: Казка "Вовк і семеро . . .(метеликів, циклопів, козенят)" ? (впишіть правильну відповідь)

Відповідь: