» » » Huawei представляє складний телефон Mate X на MWC 2019

Huawei представляє складний телефон Mate X на MWC 2019

4974 0
Huawei представляє складний телефон Mate X на MWC 2019

Huawei використовує 8-дюймовий 2480 × 2200 8: 7.1 дисплей, який охоплює всю передню сторону пристрою. Близько 40 до 45 відсотків у середині екрана, є механізм складання, що дозволяє конвертувати пристрій у 6,6-дюймовий смартфон. Коли він складений, дисплей має роздільну здатність 2480 × 1148 і співвідношення сторін 19,5: 9. Крім того, екран, який обертається навколо задньої міри в 6,4 дюйма з роздільною здатністю 2480 × 892 і 25: 9. Очевидно, що цей великий екран використовує панель OLED.

Huawei представляє складний телефон Mate X на MWC 2019
Коли розгорнута, Huawei каже Mate X є тільки 5.4mm товщиною. Тим часом, коли складений назад, пристрій 11мм. Через це пристрій не повинен бути занадто товстим або неприємним для утримання.


Навколо спини, це де цікаво. Замість того, щоб утримувати його на рівній площині, Huawei фактично має такий бар на лівій стороні, де розміщені всі процесори, камери, датчики та порт USB-C. Коли екран складений, екран вирівнюється спиною, тому він сидить на одному рівні. При розгортанні панель може бути використана як ручка для одноразового використання. Особисто я є шанувальником цієї конструкції, враховуючи її функціональність. Знову ж таки, мені доведеться провести деякий час з ним, щоб отримати належне відчуття того, що це таке.

Huawei представляє складний телефон Mate X на MWC 2019
Також на задній панелі, Huawei упаковує чотири камери. Компанія використовує своє партнерство Leica для точного налаштування цих датчиків, але точних специфікацій поки не надано. Звичайно, ми повідомимо вас, коли буде доступна додаткова інформація.


З таким великим екраном у вашій кишені є багато нерухомості для створення нових програмних трюків. За словами Huawei, Mate X отримає нові багатозадачні функції в своєму програмному забезпеченні, яке, ймовірно, є Android Pie. А оскільки у вас є екран на задній панелі, ви можете взяти selfies за допомогою масиву з чотирма камерами. Більше того, особа, з якою ви сфотографуєтеся, може використовувати екран на задній панелі, щоб отримати попередній перегляд того, як буде виглядати отримана фотографія.
Huawei представляє складний телефон Mate X на MWC 2019
Під капотом Huawei упаковує процесор Kirin 980, слоти для подвійних SIM-карт і 5G підключення завдяки модемам Qualcomm. Компанія Huawei також використовує систему подвійної батареї, яка забезпечує доступну потужність 4500 мАг. Щоб зарядити його, можна використовувати адаптер живлення Mate X, що постачається з 55 Вт, який заряджатиме цей телефон до 85% за 30 хвилин. Це, мої друзі, чиста безумство.

edt-admin Адміністратори

Автор: edt-admin



Коментарів поки немає, додайте свій!

Ваш аватар
Ви увійшли як Гість   

Питання: Скільки пальців в людини на одній руці?

Відповідь: