» » » Відновлення інформації з різних типів носіїв

Відновлення інформації з різних типів носіїв

Центр відновлення інформації «ВЕСТ» - ми пропонуємо відновлення інформації з будь-яких типів носіїв. Унікальне обладнання, високий професіоналізм спеціалістів та великий досвід гарантують відновлення максимально повного об`єму втрачених даних навіть в найскладніших випадках.

Не втрачайте можливості врятувати свої дані – зверніться в компанію «ВЕСТ» відразу!

Технічні можливості Центру відновлення інформації дозволяють відновлювати дані з будь-яких носіїв на всіх платформах і операційних системах.
Відновлення інформації з різних типів носіїв

Відновлення даних с жорстких дисків


Передові технології та унікальне обладнання компанії «ВЕСТ» дозволяють відновлювати інформацію з будь-яких жорстких дисків, починаючи з найстаріших і до найсучасніших моделей усіх виробників: Compaq, Conner, Fujitsu, Hitachi, НР, IBM, Iomega, JVC, Maxtor, Nikimi, Quantum, Samsung, Seagate, TEAC, Toshiba, Western Digital, Xebec та ін.
Спеціалісти Центру успішно відновлюють інформацію навіть у дуже складних випадках.Відновлення інформації з різних типів носіїв

Відновлення даних з Flash-носіїв



Процес відновлення інформації з Flash-носіїв має ряд відмінностей порівняно з жорсткими дисками та іншими накопичувачами. Ці відмінності безпосередньо пов’язані з особливостями зберігання даних в енергонезалежній пам’яті.

Центр відновлення інформації компанії «ВЕСТ» користується спеціальним обладнанням для відновлення даних з Flash.

Вона забезпечує отримання доступу до енергонезалежної твердотілої пам’яті Flash-накопичувачів на фізичному рівні. Завдяки цьому можливо в повному об`ємі відновлювати дані навіть з фізично несправних Flash-носіїв зі збереженням дерева каталогів та імен файлів, а також дані, закриті паролем.

Скільки коштують послуги відновлення даних?



Відновлення інформації не належить до дешевих комп’ютерних послуг. Вартість залежить від складності роботи і становить в середньому від $40 до $500.

Більше інформації за тел.: (093) 66 59 222

 


edt-admin Адміністратори

Автор: edt-admin



Коментарів поки немає, додайте свій!

Ваш аватар
Ви увійшли як Гість   

Питання: Хто Ви (робот, спамер, людина)? (впишіть правильну відповідь)

Відповідь: