BitDefender Internet Security 2010

2622 0
BitDefender Internet Security 2010
BitDefender Internet Security 2010

Виробник: BitDefender

BitDefender Internet Security забезпечує захист від вірусів, шпигунів, спаму, спроб фішинга, вторгнень і шкідливого веб-контенту.

Особливості BitDefender Internet Security:

Антивірус. Мета модуля Антивірус - гарантувати виявлення і видалення усіх вірусів, що є в обігу. BitDefender Internet Security використовує потужні скануючі механізми, сертифіковані Лабораторією ICSA, Virus Bulletin, Checkmark, CheckVir і TUV.

Брандмауер. Модуль Брандмауер фільтрує мережевий трафік і контролює час доступу користувачів в інтернет і дозвіл на запуск додатків. Режим Стелс дозволяє "приховати" ваш комп'ютер від шкідливого програмного забезпечення і хакерів.

Антиспам. BitDefender Internet Security розв'яже проблему спаму, і ви про неї не турбуватиметеся.

Антишпигун. BitDefender Internet Security відстежує і попереджає потенційну можливість проникнення шпигунських об'єктів в режимі реального часу до того, як вони завдадуть шкоди вашій системі. Використовуючи велику базу відомих сигнатур шпигунських об'єктів, ваш комп'ютер залишиться захищеним від шпигунів.

Нове! Батьківський контроль.
Модуль Батьківського контролю в BitDefender Internet Security блокує доступ до веб-сайтів, які ви розцінюєте як неприпустимі, блокує доступ в Інтернет в певні періоди часу (наприклад, години навчань), блокує запуск додатків, наприклад, ігор, чатів, загальнодоступних програм та інших.

Нове! Вищий рівень захисту!
Багато сучасних вірусів адаптовано до того, щоб уникати виявлення їх антивірусними програмами, більшість часу знаходячись у спокої, і атакуючи ваш комп'ютер тільки коли він найуразливіший. BitDefender оснащений передовою системою безпеки, Active Virus Control, яка постійно відстежує усі процеси на комп'ютері, яка цілодобово блокує будь-яку шкідливу поведінку перш, ніж комп'ютер може бути пошкоджений.

Нове! Більше швидкості!
Велика база нових вірусів для швидших способів їх виявлення. BitDefender Optimized Scanning дозволяє уникнути сканування надійних файлів. Результат? BitDefender сканує комп'ютер в 2 рази швидше, ніж було необхідно в попередніх версіях, використовуючи менше ресурсів.

Нове! Простота у використанні!
Чи є ви експертом з безпеки чи новачком, з новим BitDefender User Profiles можна легко управляти безпекою вашого ПК. Інтерфейс продукту пристосовується до вибраного профілю і забезпечує швидкий доступ до основних функцій вибраного профілю (батьківського контролю для батьків, або режим Гри для гравців).
BitDefender також має три панелі перегляду - Новачок, Користувач і Експерт - для повнішого обліку користувачів з різним рівнем знань ПК.

Поліпшено! Виявлення вторгнень!
BitDefender виявляє і блокує спроби зміни критичних системних файлів і записів реєстру на комп'ютері і попереджає вас про напади, що виконують зміни коду.

Afina Адміністратори

Автор: Afina



Коментарів поки немає, додайте свій!

Ваш аватар
Ви увійшли як Гість   

Питання: Хто Ви (робот, спамер, людина)? (впишіть правильну відповідь)

Відповідь: