» » » Охоронна сигналізація "під ключ", Wi-Fi , Радіоканальна
Чи цікавить Вас безпровідна система охорони?

Охоронна сигналізація "під ключ", Wi-Fi , Радіоканальна

Охоронна сигналізація призначена для реєстрації порушення території об'єкту (квартири, офісу, складів, периметра підприємства і так далі), що охороняється, і сповіщення про нього (подачею світлових або звукових сигналів, передачею сигналу про порушення на пост Охорони або у Відділ Позавідомчої Охорони).
Охоронно-пожежна сигналізація будь-якої міри складності складається з трьох основних компонентів: датчиків (сповіщувачів), приймально-контрольного приладу (ПКП) і оповісників різного принципу дії. Хоча охоронна сигналізація і пожежна сигналізація виконують різні завдання, принцип побудови цих систем однаковий. Більше того, деякі компоненти (наприклад, ПКП, оповісники) можуть бути використані в обох типах сигналізації. Можлива побудова єдиної охоронно-пожежної сигналізації на одному (чи групі однотипних) ПКП.

Найчастіше застосовуються наступні види датчиків :
Охоронна сигналізація "під ключ", Wi-Fi , Радіоканальна
Магнітоконтактні датчики. Призначені для захисту дверей і віконних отворів. Складаються з двох частин: магніта і геркона (датчика, чутливого до магнітного поля). Магнітна частина датчика вбудовується в рухливу частину дверей або рами, а герконова - в нерухому.

Акустичні датчики. Призначені для захисту вікон (скляних дверей воріт тощо). Містять електронну схему, що спрацьовує на звук розбиття скла. Середня дальність дії - 6 м. Місця установки - стіни і стелі.

Об'ємні датчики. Призначені для захисту внутрішнього об'єму приміщення. Містять електронну схему, що спрацьовує на переміщення об'єкту. Дальність дії - від 5 до 15 м. Деякі види датчиків можуть комплектуватися спеціальними лінзами для формування зони певної форми ("штора", "коридор") і чутливості (наприклад, датчик не спрацьовує на домашніх тваринах), що охороняється.

Існують і інші типи датчиків (оптичні, радіохвильові, ультразвукові та ін.), які можуть застосовуватися для вирішення конкретного завдання по охороні об'єкту (наприклад, для захисту протяжного периметра території, що охороняється, і так далі).
Ми пропонуємо своїм клієнтам: монтаж, технічне обслуговування систем охоронної сигналізації.


edt-admin Адміністратори

Автор: edt-admin



Коментарів поки немає, додайте свій!

Ваш аватар
Ви увійшли як Гість   

Питання: сто плюс двісті = (відповідь цифрою)

Відповідь: